Wacoal

Wacoal creëert zorgvuldig vervaardigde lingerie en shapewear in een schat aan eigentijdse ontwerpen. Wacoal is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige, modebewuste lingerie en badkleding in BH-maat. Wij zijn leiders in de markt voor intieme kleding, en bieden een hele familie van merken, elk met hun eigen persoonlijkheid en positie in de markt. We begrijpen dat één maat niet iedereen past en dat elke vrouw anders is qua maat, vorm, smaak en zelfs hoe ze zich voelt.

Wacoal: Elegant vakmanschap

EMBRACE LACE BLACK UW PLUNGE BRA WA853291 BIKINI BRIEF WA064391 CONSUMER WEB

Ontdek Embrace Lace

Ervaar comfort zonder afbreuk te doen aan stijl, met Wacoal’s bestverkochte Embrace Lace-collectie, met tweekleurige bloemenkant. Met een schat aan klassieke stijlen om uit te kiezen, die eindeloze ondersteuning en een onberispelijke pasvorm bieden.

Geef je dagelijkse lingerie een boost met onze geliefde klassieke beugelbeha, of bereik een moeiteloos gladde vorm met onze contourbeha. Kies voor een bh zonder beugel voor een comfortabele lingeriestyling met de Soft Cup BH uit de collectie, terwijl onze luxe kanten chemises en bijpassende slips, tanga’s en shorts de perfecte finishing touch geven aan je lingerielade.

Halo Lace

Halo Lace is gemaakt van superzacht Helenca bloemenkant met stretch en biedt compromisloos comfort en ondersteuning, zonder in te boeten aan stijl. De strapless bh in ivoor is de perfecte basis voor elke dag in een voorgevormde bandeaustijl, compleet met beugels, gripper-elastiek en afneembare bandjes.

HALO LACE IVORY STRAPLESS BRA WA854205 BIKINI BRIEF WA878205 IVY 2 WEB 2
HALO LACE EQUESTRIAN RED MOULDED UNDERWIRE BRA WA851205 BIKINI BRIEF WA878205 623 WEB

Halo Lace

Onze Halo Lace Molded Bra biedt ondersteuning en verzachting in een opvallende Equestrian Red-tint. Deze meest geliefde bh heeft ongevoerde cups, vakkundig vervaardigd van zacht Helenca-kant voor een naadloze vormgeving. Afgewerkt met volledig verstelbare bandjes en een J-haakverstelling voor aanpassing aan racerback-stijlen.

Raffine

Geef je lingeriecollectie een boost met Raffine’s Plunge BH in een mooie zwarte keur. Dit kenmerkende model is ontworpen om je vrouwelijke allure te versterken en is zorgvuldig vervaardigd met een diepe, diepe halslijn en voorgevormde cups van zacht schuim om het decolleté te accentueren voor extra dimensie. Compleet met delicate geschulpte kanten randen voor een vrouwelijke afwerking.

RAFFINE BLACK UW PLUNGE BRA WE148003 TANGA WE148007 BLK WEB
BACK APPEAL BLACK UNDERWIRE BRA WA855303 INES SECRET BRIEF WE601055 BLK WEB

Black Appeal

Simplistisch en toch stijlvol is de basis van Back Appeal in Black. Gemaakt om te contouren en te vormen, met verzachtende eigenschappen voor de achterkant en zijkanten. Ondersteuning naar nieuwe hoogten gebracht met ondersteunende cups en afgewerkt met charmante jacquard stippendetails. Een verborgen bandje in de cups biedt extra ondersteuning en dimensie, vakkundig afgewerkt met een microdunne spacer-stofband die is ontworpen om een ​​gladde vorm te creëren.

Wacoal: Modebewuste lingerie van hoge kwaliteit